sybrig van keep, issuemaker

“door zijn kritische vragen was er direct vertrouwen”

Communicatieadviesbureau ‘De Issuemakers’ is klant bij Nico Roest sinds 2009. “Wij zijn anders dan andere bureaus” aldus Sybrig van Keep van De Issuemakers. “Wij helpen onze klanten met hun positionering in de markt door ze te koppelen aan een actueel maatschappelijk issue. Zo verbreden we het beeld dat er heerst over onze opdrachtgevers en kunnen zij zich maatschappelijk positioneren. Met die veranderingen zijn wij continu bezig.”

een goede administratieve basis vanaf het begin

Door een flinke interne verandering kwamen De Issuemakers bij Nico Roest. Na de samenvoeging van twee bureaus hadden ze hulp nodig om dat administratief in goede banen te leiden. “Via een tip van onze bankier kwamen we in contact met Nico.” Er was direct een klik en door zijn kritische vragen ook vertrouwen. “Meteen in het begin heeft Nico de financiële basis goed neergezet. Daar profiteren we nu nog van. Onze boekhouding loopt goed en dat is prettig.”

een accountant die ons begrijpt

De Issuemakers ervaren Amstelstad als een rustpunt. “Wij hebben een accountant nodig die begrijpt hoe wij werken. Een flexibele adviseur die meedenkt en adviseert.” Dat Amstelstad ook nog eens toegankelijk is en gelijktijdig over dezelfde kennis en expertise bezit als een groot kantoor, is een fijn pluspunt. “We krijgen advies als dat nodig is, ook ongevraagd. Maar de werkzaamheden zijn nooit onnodig.”

maatschappelijke betrokkenheid

De maatschappelijke betrokkenheid van De Issuemakers zien ze ook terug in de interesses van Nico. Zijn instelling dat het werk gewoon goed moet zijn en dat hij met zijn pragmatische oplossingen cliënten als vanzelfsprekend altijd helpt, heeft vanaf het begin de basis gelegd voor een goede samenwerking. “Met iemand die een oprechte interesse heeft in wat wij doen, klikt het sneller. Het is fijn om met Nico te werken. Hij begrijpt onze belangen, staat open voor onze werkwijze en blijft gelukkig altijd kritische vragen stellen.”

amstelstad, een voorbeeld voor goed rekenwerk

Welk issue bij Amstelstad past? Dat is natuurlijk de Grote Rekendag in april. De basis van een goede accountant is toch uitmuntend rekenwerk. En daarmee is Amstelstad volgens Sybrig een heel mooi voorbeeld.