Lieke Breijer

relatiebeheerder

“er is ontzettend veel te leren in dit vak”

Al ruim zes jaar is Lieke in ons vak werkzaam. Na een paar jaar brede ervaring met boekhoudingen en jaarrekeningen wilde zij meer en is zij naast haar werkzaamheden bij Amstelstad bezig met de opleiding tot register-belastingadviseur. “Fiscaliteit zie ik als een uitdaging en een waardevolle uitbreiding van mijn werkzaamheden”.  Lieke kan worden omschreven als leergierig en, in positieve zin, lekker eigenwijs. In samenwerking met anderen iets tot een goed resultaat brengen geeft haar een goed gevoel.

Lieke neemt graag zaken uit handen van haar klanten, en soms zelfs zaken waar zij geen weet van hebben, en vaak ook niet willen hebben. “Als je dat goed doet help je echt en ben je van toegevoegde waarde voor je klant”. Mensen werken en doen zaken met mensen, en niet met bedrijven. “Waarom zou je zakelijk handelen niet kunnen combineren met persoonlijke aandacht?”, aldus Lieke. Een resultaatgerichte instelling die natuurlijk helemaal past bij Amstelstad.

eens kennismaken?

Wilt u ook eens persoonlijk kennismaken met Lieke? Dat kan. Neem contact met ons op en we maken graag een afspraak voor u.