P1010765-ZWWpad

Emma Freriks

assistent-relatiebeheerder

“ieder mens is uniek, dus ben ik ook uniek!”

Als afgestudeerd bedrijfskundige in de accountancy werken? “Met mijn achtergrond in de bedrijfskunde ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in het reilen en zeilen van bedrijven!”. Emma werkt vanaf eind 2016 bij Amstelstad en is voortvarend gestart met haar opleiding tot registeraccountant. Een bewuste keuze: “na mijn brede studie bedrijfskunde is de accountantsopleiding voor mij een logische vervolgstap in mijn persoonlijke ontwikkeling”.

Ook in de accountancy wil de ambitieuze Emma zich breed ontwikkelen. “Ik kwam bij Amstelstad om met name ervaring op te doen in de controlepraktijk, maar ook het samenstellen van jaarrekeningen en belastingaangiften vind ik erg leuk en leerzaam!”

In sociaal opzicht vindt Emma het belangrijk dat mensen oprecht geïnteresseerd zijn in elkaar. “Je moet interesse tonen in de klant, want iedere klant is immers uniek en verdiend aandacht”. Dat doe je bijvoorbeeld door het stellen van vragen: “Omdat je eigenlijk alleen op deze manier de informatie krijgt die je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen”. Bij Amstelstad kunnen wij haar visie helemaal delen!

eens kennismaken?

Wilt u ook eens persoonlijk kennismaken met Emma en haar collega’s? Dat kan. Neem contact met ons op en we maken graag een afspraak voor u.