P1010769-ZWWpad

jeffrey de groot

relatiebeheerder

“hardlopers zijn géén doodlopers!”

Als fanatieke hardloper met veel marathons achter de rug weet Jeffrey als geen ander wat het stellen van doelen is. Belangrijke eigenschappen als doorzettingsvermogen en discipline zijn hem dan ook niet vreemd. Als relatiebeheerder bij Amstelstad laat Jeffrey diezelfde kwaliteiten zien. Zijn hobby en deeltijdstudie Controlling weet hij goed te combineren met zijn leuke baan bij Amstelstad. “Ik zie mijn werk als een hardloopwedstrijd: het is pas klaar als je over de finish bent 😉 “

Leergierig en enthousiast is Jeffrey. “Het leukste in mijn werk vind ik het om samen met mijn collega’s problemen bij onze klanten op te lossen”. Ook de klanten van Amstelstad stellen hun doelen en het is voor Jeffrey een uitdaging om zijn steentje hieraan bij te dragen.

Jeffrey controleert en stelt de jaarrekeningen samen, zoveel mogelijk met moderne software. “Het is leuk om allerlei nieuwe software uit te proberen, daar help je de klant mee!” Bij Amstelstad is moderne software de standaard. Een ambitieuze instelling die prima past bij Jeffrey.

eens kennismaken?

Wilt u ook eens persoonlijk kennismaken met Jeffrey en zijn collega’s? Dat kan. Neem contact met ons op en we maken graag een afspraak voor u.