monique post

salarisadministrateur

“elke maand op tijd de salarissen, dat geeft de klant rust”

“Dat de klant voor iedereen de juiste loonstrook op tijd krijgt, dat geeft mij voldoening.” Monique verzorgt al 30 jaar salarisadministraties en nu regelt ze dat voor de klanten van Amstelstad. Accuraat, dienstverlenend en deskundig, zo laat Monique zich het beste omschrijven. De juiste vrouw op de juiste plek dus.

Met zoveel ervaring is Monique inmiddels bekend met alle regels rondom salarissen. En doordat ze zich verdiept in haar klanten, kent ze al hun specifieke wensen. Zo kunnen onze klanten zich bezighouden met hun bedrijf en regelt Monique de salarissen.

“De klanten moeten hun salarisadministratie met een gerust hart uit handen kunnen geven. Met het online salarispakket Loket.NL kan dat uitstekend.” Monique vertelt er vol trots over. “Klanten kunnen altijd en overal inloggen, hun gegevens bekijken, controleren en accorderen. En de medewerkers zelf kunnen hun loonstroken en jaaropgaven online opvragen.” Zekerheid, helderheid en gemak, dat biedt Amstelstad.

eens kennismaken?

Wilt u ook eens persoonlijk kennismaken met Monique? Dat kan. Neem contact met ons op en we maken graag een afspraak voor u.