nico roest

senior partner

“duurzaamheid en economisch succes gaan prima samen”

Met meer dan 30 jaar ervaring als zelfstandig accountant is Nico in de regio groot Amsterdam voor veel ondernemers een bekend gezicht. Altijd staat hij garant voor een uitstekende dienstverlening, dat vindt hij niet meer dan normaal. Samen met Geert Hoes heeft hij in 2012 Amstelstad, een accountantskantoor in Amstelveen waarbij het overtreffen van de verwachting de standaard is.

Elke ondernemer heeft wensen, zakelijk en privé. Als accountant wil Nico samen met de ondernemer die wensen realiseren. Met persoonlijke aandacht en deskundig advies. En niet alleen betrouwbare maar ook relevante informatie opleveren waarmee de ondernemer echt verder komt.

Nico heeft een warme interesse voor ondernemende, creatieve en culturele mensen die ook een verantwoorde bijdrage willen leveren aan de samenleving. Waarbij natuurlijk de zakelijke context nooit uit het oog verloren wordt. “Duurzaamheid en economisch succes gaan prima samen” vindt Nico.

eens kennismaken?

Wilt u ook eens persoonlijk kennismaken met Nico? Dat kan. Neem contact met ons op en we maken graag een afspraak voor u.