blanka rejda

register belastingadviseur

“het vinden van oplossingen voor mijn klanten, dat geeft voldoening”

Blanka koos voor de studie fiscaal recht omdat ze allround met belastingen bezig wilde zijn én graag met klanten werkt. Ze werkt al ruim 25 jaar als fiscaal juriste en kan het beste omschreven worden als behulpzaam, betrouwbaar en vakkundig.

“Een klant moet op mij kunnen vertrouwen. Daarom vind ik het zo belangrijk om gemaakte afspraken na te komen”. Voor Blanka staat de klant centraal. Dat bevalt haar ook zo aan het werken bij Amstelstad. Het deskundig bedienen van de klanten staat daar voorop. Mensen gaan vóór de centen.

Blanka werkt graag met cijfers, onderzoekt fiscale vraagstukken en zorgt altijd dat de beste oplossing voor de klant gevonden wordt. “Ik wil hun problemen oplossen zonder dat ze daar de hoofdprijs voor moeten betalen.” Om deskundige adviezen te kunnen blijven geven houdt ze als register belastingadviseur intensief haar vakkennis bij. Zo blijft niet alleen zijzelf, maar ook de klant van Amstelstad op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op fiscaal gebied.

eens kennismaken?

Wilt u ook eens persoonlijk kennismaken met Blanka? Dat kan. Neem contact met ons op en we maken graag een afspraak voor u.