bianca van der veek

relatiebeheerder

“met discipline en ambitie bereik ik het beste resultaat”

Als fervent springamazone traint Bianca veel met haar paarden voor springwedstrijden. Dat onze afgestudeerde econome dit kan combineren met een actief sociaal leven en een drukke baan, is een bewijs van haar gedisciplineerde houding en ambitieuze instelling. Als relatiebeheerder bij Amstelstad laat Bianca diezelfde kwaliteiten zien.

“De afwisseling in het bezig zijn met cijfers voor verschillende bedrijven met heel uiteenlopende activiteiten, dat maakt dit werk zo leuk!” Bianca, afgestudeerd  bedrijfseconoom, is enthousiast over haar werk en over Amstelstad waar zij elke dag nog leert.

Bianca controleert en stelt de jaarrekeningen samen. “Door verder te kijken dan naar de cijfers alleen, zie ik de veranderingen. Met deze signalen houden we de ondernemer scherp en adviseren we met het oog op de toekomst.” Bij Amstelstad is het beste resultaat de standaard. Een ambitieuze instelling die prima past bij Bianca.

eens kennismaken?

Wilt u ook eens persoonlijk kennismaken met Bianca en haar collega’s? Dat kan. Neem contact met ons op en we maken graag een afspraak voor u.